De Nederlandse Dakspecialist

Uw professionele dakdekker in Ede en omstreken
telefoon nummer06-22029276

Dakdekker in Ede

Waarom een professionele dakdekker in Ede inschakelen?

Kortgezegd: omdat een dak dat niet goed gelegd is, voor veel schade kan zorgen. Niet alleen omdat een slecht gelegd dak snel zichtbaar kan gaan lekken, maar ook omdat bij een slecht gelegd dak condens kan binnendringen. Dit proces verloopt doorgaans ‘in het geniep’ waardoor het probleem pas duidelijk wordt wanneer er al veel schade is aangericht.

Er zijn nog twee andere redenen om voor een professionele dakdekker te kiezen. In de eerste plaats weet de dakdekker in Ede van De Nederlandse Dakspecialist precies welke mogelijkheden en materialen er op de markt zijn en welke goed bij uw situatie passen. In de twee plaats worden de regels in het Bouwbesluit steeds aangepast en verder aangescherpt. De Nederlandse Dakspecialist is goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zo hoeft u geen zorgen te hebben over de juiste dakafwerking.

 

Dakdekker in Ede: De Nederlandse Dakspecialist

 

Waar zit het lek?

Soms is het meteen duidelijk waar het dak precies lekt, maar dit is lang niet altijd het geval. De Nederlandse Dakspecialist maakt gebruik van de nieuwste technieken om het lek op te sporen. Zo hoeft er niet onnodig gehakt en gebroken te worden, en dat scheelt zowel in de kosten als in de rommel! Een lekkage aan het dak kan veel schade geven, wellicht meer dan u in eerste instantie dacht. Voordat de dakdekker Ede aan het werk gaat, bespreekt hij zijn bevindingen met u, zodat u op voorhand weet waar u aan toe bent.

Als het een grote lekkage betreft die veel werk vergt, voert De Nederlandse Dakspecialist een noodreparatie uit om verdere schade te voorkomen. In andere gevallen wordt het dak direct gerepareerd.

 

Dak leggen en isoleren

Naast het leggen van nieuwe daken – bijvoorbeeld op een aanbouw of op een dakkapel –kunt u de dakdekker in Ede ook inschakelen voor het isoleren van bestaande daken. Er zijn verschillende methoden om een (bestaand) dak te isoleren en zo bij te dragen aan een energiezuinige woning waarmee u veel geld kunt besparen op de stookkosten. In sommige gevallen kan de isolatielaag onder het dak worden aangebracht, het gaat dan meestal om een hellend dak. In andere gevallen – zoals meestal bij een plat dak het geval is – kan er beter voor gekozen worden de isolatie aan de buitenkant van het dak aan te brengen. De Nederlandse Dakspecialist kan u als dakdekker in Ede uitstekend informeren over de eventuele voor- en nadelen, de kosten en het uitzicht van de verschillende mogelijkheden van isoleren én de afwerking ervan.

 

De Nederlandse Dakspecialist is voor particulieren dé dakdekker in Ede en omgeving. Klik hier voor een geheel vrijblijvende offerte of een gedegen advies van uw dakspecialist. 

Dakdekker voor particulieren

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!